0
Ο Δολοφόνος του Διαβόλου ήρθε για να αλλάξει τον πόλεμο επιφανείας. Στην αεροπορική έκθεση της Σιγκαπούρης η Korean Aerospace Industries παρουσίασε ένα μικρού μεγέθους μη επανδρωμένο αερόχημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυρομαχικό ακριβείας, εκτοξευόμενο από μονάδες επιφανείας.

Ο Δολοφόνος του Διαβόλου, όπως είναι το όνομά του, εκτοξεύεται με την χρήση πυραυλοπροωθητών και στην τελευταία έκδοσή του μπορεί να εκτοξευθεί από κάννιστρο με πεπιεσμένο αέρα. Μετά την εκτόξευσή του αναπτύσσονται τα πτερύγια και τίθενται σε λειτουργία δύο έλικες που το καθοδηγούν για το υπόλοιπο της πτήσης. Το μήκος του είναι 1,5 μέτρο και το εκπέτασμα πτερύγων 1,3, ενώ το βάρος φτάνει τα 25 κιλά. Η μέγιστη ταχύτητα που έχει επιτύχει είναι 400 χλμ/ώρα και η μέγιστη ακτίνα δράσης φτάνει τα 40 χιλιόμετρα.

Το σύστημα είναι έτοιμο για να τεθεί σε μαζική παραγωγή, αναμένοντας ωστόσο τους πρώτους του πελάτες. Κατ’ αντιστοιχία και με το Harpy, το νοτιοκορεατικό αερόχημα μπορεί να ίπταται μιας περιοχής και να κατευθύνεται προς τον στόχο μέσω της κάμερας της οποίας η εικόνα μεταδίδεται μέσω data link. Για την καταστροφή του φέρει εκρηκτική ύλη βάρους δύο κιλών. Έτσι εκτός από πυρομαχικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ΜΕΑ συλλογής πληροφοριών.


.http://defense3.com/

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top