0

Εντυπωσιακές δηλώσεις Σπηλιωτόπουλου σχετικά με το θέμα της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό "Για να έχουν άποψη οι πολίτες εγώ προτείνω τοπικό δημοψήφισμα για το αν θα υπάρξει τζαμί στην Αθηνά".

Αυτά δήλωσε στο κυριακάτικο δελτίο ειδήσεων του KONTRA και στον Γιώργο Σιαδήμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος ρίχνοντας βόμβα που σίγουρα αλλάξει το σκηνικό των επερχόμενων εκλογών.

Οι δηλώσεις του κ. Σπηλιωτόπουλου αναφορικά με το δημοψήφισμα για το τζαμί!

"Εγώ πιστεύω στην συμμετοχική κοινωνία των πολιτών. Τον θέλω τον δήμο συμμετοχικό. Για να έχουν άποψη οι πολίτες εγώ προτείνω τοπικό δημοψήφισμα για το αν θα υπάρξει τζαμί στην Αθηνά. Τι θα κάνει η κυβέρνηση; Θα με εμποδίσει να κάνω δημοψήφισμα; Εγώ θα το κάνω. Και τότε ας βρεθεί κυβέρνηση που θα γράψει στα παλιά της τα παπούτσια τα αποτελέσματα της ετυμηγορίας του δήμου της Αθήνας. Ένας δρόμος για να κλείσει η λαθρομετανάστευση είναι και η πάταξη του παραεμπορίου. Προτείνω την καταστροφή των προϊόντων του παραεμπορίου."

Το άν κρατήσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος την υπόσχεση του - εφόσον εκλεγεί φυσικά - είναι κάτι που μένει να το δούμε. Το σίγουρο είναι οτι αυτές του οι δηλώσεις ακουμπάνε πολλούς Αθηναίους που είναι σαφώς αντίθετοι με την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα...



Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top