0

Νέα εξέλιξη στις έρευνες για το Boeing της Malaysia Airlines

Κινεζικοί δορυφόροι εντόπισαν αντικείμενα, που θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines, να επιπλέουν στην νότια περιοχή όπου επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του και κινεζικά πλοία σπεύδουν επί τόπου, ανακοίνωσε σήμερα η Μαλαισία.

«Κινεζικά πλοία μεταβαίνουν στην περιοχή. Το Πεκίνο αναμένεται να προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση εντός μερικών ωρών», είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Άμυνας και εκτελών χρέη υπουργού Μεταφορών Χισχαμουντίν Χουσέιν.

Ένα από τα αντικείμενα είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων-22,5Χ13μ--αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του διορθώνοντας προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργού που έκανε λόγο για 22Χ30 μ.

«Η πληροφορία αυτή μας δόθηκε τηλεφωνικώς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αρχικά δεν ακούστηκε σωστά», αναφέρει το υπουργείο.

Αναφορικά με τις έρευνες για την τύχη του Μπόινγκ και τις συνθήκες εξαφάνισής του, ο υπουργός πρόσθεσε ότι δεν διαπιστώθηκε «τίποτα μη φυσιολογικό» από το περιεχόμενο της συνομιλίας ανάμεσα στους πιλότους και στον πύργο ελέγχου.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των συνομιλιών, αλλά «μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει ένδειξη για κάτι αφύσικο».
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top