0

Νυχτερινή προετοιμασία εκρηκτικών από Καταδρομείς της Μοίρας

Νυχτερινή καταδρομή της 2ας ΜΑΛ σε περιοχή της Καστοριάς.. Με αντικείμενα ανορθόδοξου πολέμου που από ότι καταλαβαίνουμε μόνο τυχαία δεν είναι!Τουλάχιστον περίεργη είναι η επιλογή της περιοχής των ασκήσεων της "νυχτερινής καταδρομής" της 2ας ΜΑΛ που εκπαιδεύει τους Κομάντο σε χτυπήματα μόνο κατά την νύχτα!

Ενέδρα μέσα στο δάσος που οι φτέρες παρέχουν φυσική κάλυψη
Παρατηρητής με το δάκτυλο στη Σκανδάλη... σε αναμονή
Παρατηρητής με το δάκτυλο στη Σκανδάλη... σε αναμονή

Οι Καταδρομείς εκτέλεσαν χτυπήματα φαλαγγών, εκτελέσεις στόχων και νυχτερινές καταδρομές υποδομών, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας η επιλογή ήταν απόκρυψη και παρατήρηση!

Να θυμηθούμε ότι αρχές του χρόνου είχε εκτελεστεί στην περιοχή και άσκηση των ειδικοδύναμων της "ΔΕΛΤΑ" στο Πλαίσιο της "Άσκησης Πυρπολητής".

Παραμένει άγνωστο πως έφτασαν οπλισμένοι οι Καταδρομείς στην περιοχή της Καστοριάς όπως επίσης περίεργη είναι η επιλογή της περιοχής καθώς όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η χλωρίδα αυτή συναντάται μόνο σε ορισμένα μέρη της περιοχής

Στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΑΧΙΛΛΕΑΣ –Κ/2014» την 2ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών. Η άσκηση διεξήχθη το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου και εξέτασε αντικείμενα ανορθόδοξου πολέμου, ημέρα και νύχτα, στην περιοχή του Ν. Καστοριάς.


Από το φίλο μας το Βετεράνο

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top