1

Στον πρώην τσάρο της οικονομίας επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ (πσσσ) και η εμφάνιση του σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν κατηγορούμενος για τα κακουργήματα της απιστίας στην υπηρεσία, της νόθευσης εγγράφου και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

Τα αδικήματα αφορούσαν τους χειρισμούς του στην λίστα Λαγκάρντ όπου ο πρώην υπουργός φέρεται να τροποποίησε τη λίστα εξαφανίζοντας από αυτήν τα ονόματα των συγγενικών του προσώπων ενώ δεν έδωσε ποτέ το πρωτότυπο έγγραφο στο ΣΔΟΕ...

΄Όταν με το καλό... ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης θα αποφασιστεί αν ο πρώην υπουργός θα παραπεμφθεί σε ειδικό δικαστήριο.

Να μην ξεχάσουμε, στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ κατηγορούμενοι είναι και οι δυο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης και Γιώργος Καπελέρης.

Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι αλλά και να δείχνει τίμια..

Όταν εμείς οι απλοί πολίτες (για αστεία οικονομικά παραπτώματα βρισκόμαστε φιλοξενούμενοι των ελληνικών σωφρονιστικών ιδρυμάτων) βλέπουμε τον κ. Παπακωνσταντίνου να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τέτοιες κατηγορίες σταματάμε να πιστεύουμε σε θεσμούς όπως αυτός της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης. Για την ακρίβεια όλη αυτή τη πίεση που μεταφέρει το κράτος προς του ιθαγενείς με τις “μεταρρυθμίσεις” που μας επιβάλλει δεν την αντιλαμβανόμαστε ως ισονομία αλλά ως συνταγματική εκτροπή..


Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΑ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top