0Στο δόγμα του Αννίβα, "αν δεν βρούμε δρόμο θα τον δημιουργήσουμε" φαίνεται να κινούνται ανοιχτά πλέον οι Ουκρανοί, παραφράζοντάς το σε "Και αν δεν μας κάτσει ο πόλεμος θα τον κυνηγήσουμε". Όπως αναφέρει το Russia Today, τουλάχιστον ένα Ουκρανικό ΤΟΜΑ παραβίασε την Ρωσική Μεθόριο χθες το βράδυ (τι σύμπτωση, τότε που φαντασιώνονταν οι Ουκρανοί εισβολές) σταματώντας στο Ροστόφ, πριν εγκαταλειφθεί από το πλήρωμά του.


Άλλες πηγές της FSB αναφέρουν στο LifeNews πως επρόκειτο για δύο ΤΟΜΑ, το ένα εκ των οποίων ακινητοποιήθηκε, ενώ οι Ρωσικές αρχές απέτυχαν να πιάσουν τα πληρώματα αιχμαλώτους καθότι οπισθοχώρησαν όπως όπως με την βοήθεια του δεύτερου ΤΟΜΑ. Οι δε Ουκρανοί σε μια επιεικώς απίστευτη αναφορά παραδέχονται πως έπρεπε να παραβιάσουν τα σύνορα καθότι τους είχαν κυκλώσει οι δυνάμεις αυτοάμυνας. Δηλαδή και επίτηδες να μην το έκαναν, που δεν υπάρχει αμφιβολία πως το έκαναν, οι Ουκρανοί θεωρούν πως έχουν το ελεύθερο μέσα από μια φανταστική συνθήκη για διέλευση των δυνάμεών τους σε Ρωσικό Έδαφος. Και αν οι Ρώσοι συνεχίσουν να αντιδρούν, ε αυτοί είναι τελικά που θα επιβαρυνθούν με κυρώσεις, δηλαδή με λίγα λόγια πάλι οι Ρώσοι φταίνε. Το ΝΑΤΟ εξωθεί τις καταστάσεις στα άκρα και αυτό φαίνεται με διάβημα στο οποίο αναφέρεται η-υποτιθέμενη-παραβίαση της Ουκρανικής Μεθορίου από τρία ρωσικά Τ/Θ χτες:

"Είδαμε αναφορές στις οποίες Ρωσικά Τανκς και άλλα Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης, φέρονται να έχουν διασχίσει τα σύνορα της ανατολικής Ουκρανίας. Αν αυτές οι αναφορές επιβεβαιωθούν, τότε αυτό θα σημάνει κλιμάκωση της κρίσης στην Ανατολική Ουκρανία"

Να θυμηθούμε λίγο Ιστορία; Τα ίδια δεν έλεγαν το 1956 όταν ξέσπασε η Ουγγρική Επανάσταση; Οι ίδιοι δεν "φυτιλιάζανε" τους Ούγγρους να εξεγερθούνε εναντίον των Σοβιετικών μέσω του Radio Free Europe, και στο τέλος τι κάνανε; Τίποτα, καθίσαν και παρακολούθησαν αμέτοχοι την καταστολή της επανάστασης από τους Σοβιετικούς. Ηθικό δίδαγμα; Αυτό το "chicken game" έχει παιχτεί αμέτρητες φορές, και δεν φοβίζει πλέον κανένα. Αν οι Ρώσοι θέλουν να επέμβουν θα επέμβουν όποτε το θέλουν αυτοί και όχι επειδή η SBU προσπαθεί να τους προκαλέσει με ένα βία δύο τεθωρακισμένα! Και τότε το ΝΑΤΟ τι θα κάνει; Πώς ακριβώς θα κλιμακώσει; Διότι ήδη οι Ισραηλινοί έχουν αρχίσει και παραπονιούνται έντονα για τις "χασούρες" λόγω κυρώσεων, καθώς επίσης και πολλοί άλλοι συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών κολοσσών της Ευρώπης, που πλήττονται από τις εν λόγω ανόητες κυρώσεις. Θα δούμε...!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top