0

Σόκ και Δέος στο ΠΒ της Κρανέας μετά από αρκετό διάστημα έχουμε την Άσκηση "ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014″, εδώ θα δούμε σε πραγματικές συνθήκες μάχης τι θα χρησιμοποιήσει και πώς θα ανταποκριθεί η Πολεμική Αεροπορία στις απαιτήσεις του πολέμου σήμερα!

Η Ελλάδα χρησιμοποιώντας το σύνολο των Μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας θα κατεβάσει το βουνό ρίχνοντας απίστευτες ποσότητες πυρομαχικών, έξυπνων βομβών με κατάδειξη στόχου από Ομάδες ειδικών αποστολών στο έδαφος αλλά και κατάδειξη στόχων από τα Ιπτάμενα RADAR της ΠΑ!

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, θα διεξαχθεί η άσκηση "ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014″, με άφεση πραγματικών πυρομαχικών αέρος-εδάφους, στο Πεδίο Βολής Κρανέας.

Σκοπός της άσκησης είναι η επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού των Πολεμικών Μοιρών, Ιπταμένων και Τεχνικών, καθώς επίσης και ο έλεγχος της λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας των οπλικών συστημάτων και όπλων.

Η άσκηση θα περιλαμβάνει την εκτέλεση όλων των αεροπορικών αποστολών από το σύνολο των Πολεμικών Μοιρών της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ θα συμμετάσχουν και επιθετικά ελικόπτερα του Στρατού Ξηράς.

Σχόλιο: Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί το σύνολο της Πολιτικής Ηγεσίας και αυτό έχει τεράστια σημασία τούτη την ώρα.Κείμενα από το φίλο μας το Βετεράνο
Φωτογραφίες είναι παρμένες από παλιότερο βίντεο της άσκησης ΚΑΜΠΕΡΟΣ (η χαμηλή ποιότητα των φωτογραφιών οφείλεται στην παλαιότητα του βίντεο) και η επιμέλεια έχει γίνει από το Άμυνα Πολιτική μας συγχωρείτε για την κακή ποιότητα αλλά είναι οι κοντινότερες στη πραγματικότητα.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top