0Είναι πραγματικά τρομερό τι μπορεί να βρει κάποιος σε μέρη του κόσμου, πράγματα τα οποία η ανθρωπότητα ψάχνει μια ζωή. Τον χαμένο θησαυρό των Ναιτών, το Ελ Ντοράντο, την Κιβωτό της Διαθήκης, την Ατλαντίδα, και πάει λέγοντας.

Η ISIS ανακάλυψε-σύμφωνα με το DEBKA τα χημικά όπλα του Σαντάμ. Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος έχει ως εξής: "Οι Ιρακινοί Ισλαμιστές καταλαμβάνουν τις πρώην εγκαταστάσεις χημικών όπλων του Σαντάμ"! Αν βρήκαν τίποτα εκεί μέσα, σίγουρα τα εύσημα πρέπει να τα πάρει ο Ιντιάνα Τζόουνς.

Πιο συγκεκριμένα, η ISIS κατέλαβε το συγκρότημα Al Muhatna, 50 χμ Βόρεια της Βαγδάτης, το οποίο φιλοξενούσε πάλαι ποτέ (Προ Χριστού δηλαδή) τα χημικά όπλα του Σανταμ, Σαρίν, αέριο μουστάρδας, VX κτλ. Σύμφωνα με τον μύθο (γιατί περί μύθου πρόκειται και ανεκδιήγητης κοροιδίας), το 2007 το συγκεκριμένο συγκρότημα είχε λεηλατηθεί, με αποτέλεσμα να κλαπεί ότι δεν καταστράφηκε από τον αεροπορικό βομβαρδισμό του '91 και τα "κατασχεθέντα από τον ΟΗΕ".

Πάντως  η Jen Psak έσπευσε να διαβεβαιώσει πως ναι μεν οι Αμερικανοί είναι ανήσυχοι, αλλά δεν πιστεύουν πως-ότι έμεινε τέλος πάντων-μπορεί να κατεργαστεί και να χρησιμοποιηθεί σαν οπλικό σύστημα. Το ανεκδιήγητο πάντως θα ήταν να έχουν ήδη εφοδιασει την ISIS με χημικά όπλα και μετά να κατηγορήσουν τον Αλ-Μαλίκι για ανικανότητα, αφού βέβαια πρώτα επέμβουν για να (ξανά)επιβάλλουν την Δημοκρατία. Σε αυτή την περίπτωση ο μόνος φταίχτης θα είναι ο Ιντιάνα Τζόουνς που έκανε και την ανακάλυψη (!!!)

Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top