0

Αντεπίθεση της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού "ΡΙΜΙΝΙ" εναντίον τοποθεσίας με προπαρασκευή βολών Πυροβολικού και Μαχητικών Αεροσκαφών όπου οι Κουρσάροι απέδειξαν για μια ακόμη φορά την χρησιμότητα αυτών των μαχητικών πετώντας χαμηλά και γαζώνοντας στην κυριολεξία τις εχθρικές θέσεις!

Η Ταξιαρχία λειτούργησε σαν -χωρίς υπερβολή- μονάδα καταδρομών έχοντας στοιχεία αντιαρματικών, αρμάτων μάχης και πυροβολικού και δέχθηκε τα εύσημα!

Στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ-2014» που έλαβε χώρα την 5 Ιουνίου 2014, στο πεδίο βολών - ασκήσεων "ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ" με την συμμετοχή Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΡΙΜΙΝΙ».

Το αντικείμενο της άσκησης ήταν η εξέταση του Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού (Σ.Μ/Κ ΛΠΖ) κατά την υπέρβαση και αντεπίθεση. Κατά την διάρκεια της άσκησης πραγματοποιήθηκαν βολές αρμάτων, όλμων, αντιαρματικών όπλων, πολυβόλων από όλα τα διατιθέμενα όπλα των ασκούμενων τμημάτων με την υποστήριξη ζεύγους αεροσκαφών Α-7 της Πολεμικής Αεροπορίας, και πυρών πυροβολικού.

Δείτε τις φωτό από την άσκηση και ένα από τα εντυπωσιακότερα βίντεο (στο λίνκ παρακάτω) με βολές όλων των όπλων ΚΑΙ πύρ και κίνηση από τα ελληνικά leo 2
Το βίντεο από την ΤΑΜΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ 13και το βίντεο (στο λίνκ που ακολουθεί) από την ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ 14Από τον φίλο και συνεργάτη Βετεράνο

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top