0

Μια από εκείνες τις (ελάχιστες) φορές που λές ευτυχώς υπάρχουν τα κανάλια και η τηλεόραση για να δούνε και να καμαρώσουν τα "Στραυροπούλια" του Αιγαίου οι απλοί άνθρωποι της πατρίδας και να αφήσουν το δάκρυ να κυλήσει στα μάγουλά τους, περήφανοι και αυτοί αναπολώντας να δικά τους κατορθώματα στον ίδιο αγώνα να σταθεί στα πόδια του τούτο το ρημαγμένο Έθνος των Ελλήνων.

Η «Πρωινή Ενημέρωση» αφιέρωσε τηλεοπτικό χρόνο στη ΠΑ και στο στούντιο του Alpha βρέθηκαν οι Σμηναγοί Κώστας Βόμπρας της 330Μ "Κεραυνός" τα φοβερά και τρομερά F-16 και ο Παναγιώτης Αποστολάκης της 332ΜΠΚ "Γεράκι" (μια ζωή στα Μιράζ αυτός με εκατοντάδες αναχαιτίσεις στη πλάτη του). Και οι δυο με χιλιάδες ώρες πτήσεως στην καρτέλα τους έδειξαν από τι πάστα είναι φτιαγμένοι ετούτοι εδώ οι Πολεμιστές των Αιθέρων!


Απλοί κατανοητοί αλλά και αγέρωχοι αγκαλιάστηκαν από το τηλεοπτικό κοινό που την συγκεκριμένη ώρα χτύπησε κόκκινο στα μηχανάκια της AGB.

Στημένος από τα χαράμaτα στο δέκτη της Τηλεοράσεως από ότι φάνηκε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος που μόλις τελείωσε η εκπομπή, έστειλε ένα Twitt που έφτασε παντού σε όλες τις Μονάδες της ΠΑ!

Michalis Kostarakos @Kostarakos

Αισθάνθηκα υπερήφανος για τους Σμηναγούς Βομπρα Αποστολακη στη ¨Πρωινή Ενημέρωση ALPHA¨ Αυτοί ειναι οι φύλακες μας. Μαζί με χιλιάδες άλλους..Από το φίλο μας το Βετεράνο

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top