0

Το Ισλαμικό κράτος δήλωσε στους χριστιανούς της Μοσούλης στο Ιράκ, πώς είτε θα ασπασθούν το Ισλάμ είτε θα πληρώσουν φόρο είτε απλά θα θανατωθούν.

Την είδηση αυτή δεν τη γεννήσαμε εμείς από το κεφάλι μας. δημοσιεύθηκε στο Al Jazeera τις τελευταίες μέρες. Η σουνιτική τρομοκρατική ομάδα εξέδωσε τη παραπάνω εντολή με κάθε επισημότητα δίνοντας σαφείς εντολές μετά την προσευχή της Παρασκευής. Το έγγραφο, το οποίο επιδόθηκε και στο Al Jazeera για να δημοσιοποιηθεί ευρέως... τονίζει ότι η διάταξη εκδόθηκε αφού οι χριστιανοί ηγέτες δεν κατάφεραν να παραστούν σε σε συνεδρίαση της οργάνωσης (υπερβολικοί και αυτοί οι χριστιανοί ηγέτες φοβήθηκαν για τη ζωή τους..).

Το Ισλαμικό κράτος λοιπόν για να υπενθυμίσει σε όλους εμάς τους ανθρωπιστές διεθνιστές κλπ, το πραγματικό πρόσωπο των φανατικών Ισλαμιστών όποιο όνομα και να έχουν εξέδωσε φιρμάνι το οποίο με απλά λόγια λέει "οι Χριστιανοί πρέπει είτε να ασπασθούν το Ισλάμ ή να πληρώσουν ειδικό φόρο των μη μουσουλμάνων γνωστό ως jiziya, ή να αντιμετωπίσουν το θάνατο "ως έσχατη λύση". Λύση που ως γνωστόν οι φανατικοί του Ισλαμικού κράτους σιχαίνονται ως τακτική.. Όλα αυτά έλαβαν χώρα στη Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, που βρίσκεται υπό την κατοχή του Ισλαμικού Κράτους μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Ιρακινός στρατός από την Isis και τις συμμαχικές της ομάδες.

Οι ιρακινές στρατιωτικές μονάδες που στάθμευαν στην πόλη, στην πλειονότητα τους Σιίτες, διέφυγαν αφήνοντας τους κατοίκους της Μοσούλης στο έλεος των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους. Πριν από την επίθεση, η χριστιανική κοινότητα της Μοσούλης υπολογίζεται ότι αριθμούσε περί τις 3.000 ψυχές, με πολλούς από αυτούς να έχουν ήδη εγκαταλείψει την πόλη ενώ όσοι άτυχοι δεν πρόλαβαν να φύγουν τώρα αντιμετωπίζουν το θάνατο ή το προσκύνημα στο Ισλάμ.

Οι Εκκλησίες και τα καταστήματα των Χριστιανών στην πόλη, σύμφωνα με το Ισλαμικό κράτος καταστράφηκαν από τους ίδιους τους Χριστιανούς (sic) πριν εγκαταλείψουν την πόλη.. (τα ίδια λέγανε και οι Ναζί πριν 75 χρόνια..) Το ισλαμικό κράτος, έχει υλοποιήσει αυτές του τις απειλές σε περιοχές που ελέγχει στη Συρία και έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες των Χριστιανών που σταυρώθηκαν ή αποκεφαλίστηκαν ή αποκεφαλίστηκαν και ακολούθως σταυρώθηκαν δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του.Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top