0

Πριν την αναχώρηση του ΥΕΘΑ Αβραμόπουλου από το χώρο του Πεδίο Βολής Κρανέας, ενώ συζητούσε ο Υπουργός φιλικά με τον Αρχηγό του ΑΤΑ και μάλιστα τα εύσημα έπεφταν βροχή (Υπήρξαμε αυτήκοοι μάρτυρες)

Ο Υπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του ηλεκτρονικού στρατιωτικού τύπου, τι νέα έχουμε από τον Σκαραμαγκά, ο Υπουργός απάντησε χαμογελώντας περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβριο!

Αφού έπεσε όλο ο τύπος πάνω στον Υπουργό ο Αβραμόπουλος απομακρύνθηκε χαμογελώντας.. Και λίγο πριν το ΝΗ -90 απογειωθεί έδωσε την είδηση στεγνά που την άκουσαν όσοι ήταν δίπλα από το ελικόπτερο εκείνη την στιγμή !

Τελικό το φθινόπωρο πέφτει και νέο υποβρύχιο στο νερό.. κρατήστε το !!

Αν το πάει έτσι ο Αβραμόπουλος και αφού προσμετρήσουμε και την άσκηση ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014 που έγινε ξανά μετά από 19 χρόνια, έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες ασκήσεις και βολές στο Υπουργείο της Εθνικής Άμυνας (ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, Βολή των S-300, 14 ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ, ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014 ,ΓΥΠΑΕΤΟΣ και δεν συμμαζεύεται!

Τόλμησε δε να κάνει πράξη αυτό που προκάτοχοί του δεν το άγγιζαν καν για χρόνια (να μη πούμε και ονόματα τώρα)

Τον χάλασαν τον Αβραμόπουλο οι στρατιωτικοί και δεν τους χαλάει το χατήρι. Αφήστε που τον άκουσαν οι χειριστές των Μαχητικών μας να κάνει λόγο για αδικίες των Στελεχών των Ε.Δ που πρέπει να αποκατασταθούν και το έδεσαν κόμπο κύριε Υπουργέ!

Από το φίλο μας το Βετεράνο

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top