0


Σε σωρεία χτυπημάτων κάτω από την ζώνη επιδίδεται η Χαμάς, η οποία εκτός από την πάγεια τακτική της χρήσης ανθρώπινων ασπίδων, προκειμένου να προβάλει τους Ισραηλινούς ως φονιάδες στην διεθνή κοινή γνώμη, στοχεύει τον Πυρηνικό Αντιδραστήρα στην Ντιμόνα.

Γιατί άραγε; Τους απείλησε το Ισραήλ πως θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά για να τους αφανίσει; Αν οι πύραυλοι αυτοί βρουν το στόχο τους κάποια στιγμή και δημιουργηθεί πυρηνικό ολοκαύτωμα, τότε θα πάει ολόκληρη η περιοχή "στον αέρα" ενώ η Μέση Ανατολή θα γίνει μια τεράστια Φουκουσίμα για τις επόμενες δεκαετίες.

Πιο Συγκεκριμένα τρεις πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από την Γάζα, πήγαν "καρφί" για Ντιμόνα. Ο ένας αναχαιτίστηκε από το Iron Dome ενώ οι άλλοι δύο έπεσαν σε ανοιχτό χώρο, όπως ισχυρίστηκαν οι Ισραηλινοί. Η Χαμάς παραδέχτηκε πως έχει σαν στόχο της τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα και χρησιμοποιεί πυραύλους τύπου Μ-75 για να προκαλέσει ολοκαύτωμα στην περιοχή. Η σημερινή προσπάθεια της Πέμπτης (Σήμερα) είναι η δεύτερη προσπάθεια της Χαμάς να πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ.

Χθες-Τετάρτη-εκτοξεύτηκαν επτά ρουκέτες τρεις εκ των οποίων αναχαιτίστηκαν από το Iron Dome, ενώ τέσσερις απλά δεν βρήκαν στόχο. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι θα συμβεί αν κάποια από αυτές τις ρουκέτες βρουν τον στόχο τους; Θα συνεχίσουν άραγε να βλέπουν την επιχείρηση του Ισραήλ να σταματήσει τις ρουκέτες εναντίον των εδαφών του, ως "γενοκτονία"; Ελπίζουμε ειλικρινά να μην συμβεί ποτέ αυτό, διότι κι εμείς σαν Ελλάδα δεν βρισκόμαστε πολύ μακριά και θα πάρουμε μεγάλη δόση από το ραδιενεργό νέφος, αν φυσήξει κανένας Δυτικός-ΒΔ άνεμος!

Άμυνα-Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top