0

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι χάσανε τη ζωή τους στις τελευταίες αεροπορικές επιδρομές από την Ισραηλινή αεροπορία στη Γάζα σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους ενώ το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά τις θέσεις της Χαμάς. Το υπουργείο υγείας στη Παλαιστίνη δήλωσε ότι τα περισσότερα από τα τελευταία θύματα έχασαν τη ζωή τους σε ένα σπίτι και μια καφετέρια στο Χαν Γιουνίς.


Από τη μεριά τους οι μαχητές της Χαμάς εξακολουθούν να εκτοξεύουν μεγάλο αριθμό ρουκετών στο Ισραήλ με τις περισσότερες από αυτές πλέον να πέφτουν σε κατοικημένες περιοχές με μια από αυτές να χτυπά κατοικία καταστρέφοντας το ενώ οι σειρήνες ηχούν σχεδόν όλη την ώρα δαιμονισμένα.

Ο Ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι έχει χτυπήσει 108 στόχους της Χαμάς και ότι τις τελευταίες ώρες 12 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί εναντίον του Ισραήλ ενώ το Iron Dome έχει σταματήσει τις 7 από αυτές... Σύμφωνα επίσης με τον Ισραηλινό στρατό η επιχείρηση Protective Edge στοχεύει μόνο μαχητές της Χαμάς, εγκαταστάσεις, κέντρα διοίκησης, εκτοξευτές ρουκετών και σήραγγες που χρησιμοποιεί η Παλαιστινιακή οργάνωση.

Σε αντιπαράθεση όμως με τις δηλώσεις του Ισραηλινού στρατού το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι 17 άτομα χάσανε τη ζωή τους ενώ μεταξύ αυτών βρίσκονται πέντε παιδιά και τρεις γυναίκες που σκοτώθηκαν στην συνοικία Χαν Γιουνίς σε ένα σπίτι και μια καφετέρια ενώ άλλα τρία άτομα χάσανε τη ζωή τους όταν πύραυλος χτύπησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top