0

Isis: όποιος δεν δηλώνει υποταγή αντιμετωπίζει το θάνατο

Οι αντάρτες της Isis μεθοδικά καταδιώκουν οποιονδήποτε μη Σουνίτη αλλά και οποιονδήποτε σουνίτη δεν συμμαχεί μαζί τους, όπως επίσης και τους πρόσφυγες, οι οποίοι φεύγουν από τους τόπους τους προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους μετά το πογκρόμ που εξαπέλυσαν οι τζιχαντιστές της Isis.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ιρακινοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, όταν κατελήφθη η Μοσούλη, Τικρίτ και άλλες πόλεις στα βόρειο-δυτικά του Ιράκ.

Τουλάχιστον 2.461 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τον Ιούνιο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΗΕ.

Άλλες εξελίξεις στο Ιράκ.

> Ιρακινοί επιτελείς εχθές διέψευσαν ότι εκκενώθηκαν οι θέσεις των Ιρακινών στα σύνορα με την Σαουδική Αραβία η οποία φέρεται να έχει αναπτύξει περισσότερες απο 30000 στρατιώτες κατά μήκος των συνόρων με το Ιράκ.

> Ανακοίνωση απο την Τουρκική κυβέρνηση θέλει ομάδα 32 οδηγών φορτηγών που κρατούντο όμηροι απο την Isis να απελευθερώθηκαν ενώ άλλοι 49 Τούρκοι πολίτες εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι από τους αντάρτες.

> Η Ινδία ανακοίνωσε ότι οι 46 ινδές νοσοκόμες που κρατούνται από τους τζιχαντιστές στο Τικρίτ είναι ασφαλείς ενώ άλλοι 40 εργάτες που κρατούντε όμηροι από την ISIS είναι και αυτοί ασφαλείς.

Εκκαθαρίσεις περιοχών και Χιτλερικές τακτικές από την Isis στο Ιράκ

Πρόσφυγες στο κουρδικό σημείο ελέγχου στην πόλη Sinjar, κοντά στο Ταλ Αφάρ, δήλωσαν στο BBC, ότι οι πόλεις και τα χωριά τα οποία εγκατέλειψαν συστηματικά εκκαθαρίζονται από τους τζιχαντιστές της Isis.


Οι πληθυσμοί που εκτοπίζονται από τα ισλαμοφασίστες είναι Σιιτες Χριστιανοί και Κούρδοι.

Σύμφωνα με Κούρδο που πέρασε 16 μέρες ομηρίας από τους αντάρτες της ISIS και απελευθερώθηκε μόλις η οικογένεια του πλήρωσε 16000 δολάρια στους απεσταλμένους του θεού...  οι τζιχαντιστές της Isis δηλώνουν ότι "όποιοι από τους σιιτες δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με φυλακισμένους συντρόφους τους απλά θα αποκεφαλίζονται"

Ο Bashar al-Khiki τοπικός αξιωματούχος στη Μοσούλη ο οποίος διέφυγε του πογκρόμ δήλωσε ότι οι ισλαμοφασιστες κάνουν συλλογή πληροφοριών προκειμένου να καταρτίσουν βάση δεδομένων αυτών που εργάζονται για την κυβέρνηση του Ιράκ ή το Στρατό. Πολλοί δε από αυτούς που ανήκουν σε αυτή τη βάση δεδομένων του θανάτου έχουν εξαφανιστεί από τη Μοσούλη.

Ενώ οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρουν ότι ομάδες της ISIS πάνε από γειτονιά σε γειτονιά στη Μοσούλη ψάχνοντας μη σουνίτες ή γενικά όποιον δε έχει δηλώσει υποταγή στην ISIS.


Φυσικά η δύση σε ένα διαγωνισμό βλακείας μεταξύ Αμερικανών και Βρετανών δεν κάνει τίποτα προκειμένου να βοηθήσει το Ιράκ στην εθνοκάθαρση που έχει εξαπολύσει η ισλαμοφασιστική οργάνωση δολοφόνων της ISIS. Οι Αμερικάνοι έφτασαν να αθετήσουν εξοπλιστικές συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ιράκ εκβιάζοντας τον Αλ Μαλίκι να αποχωρήσει από την εξουσία.. Ταυτόχρονα Αμερική και Βρετανία ανταγωνίζεται ποιος θα εξοπλίσει και θα εκπαιδεύσει πρώτος αυτούς που πολεμάνε τον Άσαντ στη Συρία. Σε σημείο που κανείς πιστεύει ότι όλο αυτό το θανατικό και το πογκρόμ στο Ιράκ και τη Συρία τους βολεύει καθώς πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι σχεδόν το σύνολο αυτών που πολεμάνε τον Άσαντ στη Συρία είναι οι ίδιοι που εκκαθαρίζουν το Ιράκ από τους μη Σιιτες ή αν δεν είναι οι ίδιοι είναι καθοδηγούμενοι...

Μόλις σήμερα άλλωστε από το BBC βγήκε ή είδηση ότι η Βρετανία σχεδιάζει να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει 100000 αντάρτες που πολεμάνε τον Άσαντ στη Συρία, σχέδιο που εκπονήθηκε δυο χρόνια πριν από τον στρατηγό Sir David Richards και που παρά τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο καιρό από τους ισλαμιστές, θα εκτελεστεί στο ακέραιο.


Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top