0

Από όλα έχει μπαξές …Ότι είχαν και δεν είχαν μας έστειλαν οι Τούρκοι σήμερα στο Αιγαίο! Με 4 μαχητικά, 4 κατασκοπευτικά και 4 Ε/Π βγήκαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο!

Τέσσερα μαχητικά σε σχηματισμό τετράδας τα δύο οπλισμένα, τέσσερα κατασκοπευτικά CN-235 και τέσσερα Ελικόπτερα ο απολογισμός των Τούρκικων που προέβησαν σε 2 Παραβιάσεις και 12 Παραβάσεις!

Η ασυνήθιστη αυτή διαφορετικών Ιπταμένων μέσων ανάγκασε το ΑΤΑ να στείλει την ετοιμότητα για άμεση αναχαίτιση!

Μαχητικά μας απογειώθηκαν από τρία αεροδρόμια και πήραν στο κυνήγι τα Τούρκικα, ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός των Επιτελών του ΓΕΑ και του ΓΕΕΘΑ για το που θα πάνε πλέον οι Τούρκοι!

Ή άμεση απογείωση των μαχητικών μας και και η στενή παρακολούθηση της Τουρκικής Άσκησης που εξελισσόταν στο Αιγαίο αποσόβησαν τα χειρότερα!

Ελληνικά μαχητικά δεν άφησαν ούτε τα CN-235 να μπαινοβγαίνουν στο FIR αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι τα μαχητικά μας και οι Χειριστές μπορούν να κάνουν άριστα την δουλειά τους αν τους … αφήσουν!

Παρά την μαζική εισβολή των Τούρκικων Ιπταμένων μέσων και την διαφορετικότητα των Αεροσκαφών …Τα Ελληνικά μαχητικά δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα! Αποτέλεσμα 2 Παραβιάσεις!

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (4 Α/ΦΗ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 8 (4CN-235, 4Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 12

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 12

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Βετεράνος

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top