0
Σε απίστευτες αποκαλύψεις για τη βαρβαρότητα των ισλαμιστών προχώρησε Κούρδος δημοσιογράφος, ο Χαλίλ Μπαρζάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό RT.

«Ήταν ένας άνδρας που έπασχε από σύνδρομο Ντάουν. Δεν μπορούσε να καταλάβει το οτιδήποτε, ούτε να επιχειρήσει να ξεφύγει. Οι ισλαμιστές τον αποκεφάλισαν, φωτογραφίζοντας την σκηνή. Κατόπιν δημοσίευσαν τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα λέγοντας πως έσφαξαν έναν άπιστο», είπε ο Μπαρζάν.

Ο Μπαρζάν είπε επίσης πως έχει στοιχεία για τη χρήση χημικών όπλων από τους ισλαμιστές, επιδεικνύοντας φωτογραφίες πτωμάτων Κούρδων, καμένων από βόμβες φωσφόρου. «Αν σε δουν να καπνίζεις σου κόβουν τα δάχτυλα. Αν πίνεις καταλήγεις στη φυλακή. Αν δουν γυναίκα συνοδευόμενη από άνδρα που δεν είναι συγγενής της, τη λιθοβολούν», είπε η σύζυγος του Μπαρτζάν, Ραουσάν, η οποία επίσης κατήγγειλε πως οι ισλαμιστές, σε κάθε περιοχή που καταλαμβάνουν, απαγάγουν όλα τα αγόρια.

«Έπιασαν όλα τα αγόρια, από εννέα ετών και άνω, στην περιοχή του Χαλεπιού. Τα έκλεισαν σε ένα τέμενος και τα υποχρέωσαν να μελετήσουν τη σαρία. Όποιο αγόρι δεν μάθαινε αρκετά γρήγορα του έκαναν ηλεκτροσόκ», είπε ο Μπαρτζάν.

defence point

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top