0

101 χρόνια στέκεται η ΙΙ Μεραρχία φρουρός στον Έβρο και χθες απέδειξε ότι όποιος τολμήσει να πατήσει τα περάσματα του Έβρου θα περάσει και τις πύλες του Παραδείσου ενώ το πιλάφι θα έχει παγώσει στο πιάτο του!

Ο Στρατηγός Φαραντάτος αγέρωχος και σίγουρος για τις δυνάμεις που διοικεί στον Έβρο καλώς όρισε τον Πρωθυπουργό στην εσχατιά της Ελλάδος, ενώ ο Επιτελάρχης της Μεραρχίας περιέγραψε τις τρεις φάσεις της Ασκήσεως «Παρμενίων 2014″, απλά λιτά και κατανοητά


Σήμερα η Πολιτική ηγεσία του τόπου ένιωσε: Oτι ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα!

Η Ελλάδα όχι μόνο είναι ικανή να προστατέψει τα σύνορα της αλλά να εκτελέσει και ασκήσεις με καθαρά επιθετικό Σενάρια και καλά θα κάνουν κάποιοι να αρχίσουν να ανησυχούν!


Το παρών έδωσαν και οι Εθνοφύλακες της Περιοχής που θα είναι οι πυρήνες που στηριχθούν πάνω τους οι Εφεδρείες των Ελληνικών Δυνάμεων... Είναι οι Ακρίτες που κοιμούνται με όπλο στο προσκεφάλι!

Εντυπωσιασμένος ο Πρωθυπουργός απέδωσε τα εύσημα στους Πολεμιστές του Έβρου που έκαναν την αντεπίθεση υποστηριζόμενοι από Μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας και τους Ινδιάνους της Αεροπορίας Στρατού!


Εάν ο κ.Σαμαράς ήρθε σήμερα να δώσει κάτι στα παιδιά της Ελλάδος... σίγουρα πήρε πολλά περισσότερα και σαν γνήσιος Καλαματιανός απέκτησε αυτό που λέμε στα χαρακώματα... Τσαμπουκά!


Ενώ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε με το Πέρας της Ασκήσεως στο twitter

Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ σήμερα στον Εβρο. Η καλύτερη των τελευταίων πολλών ετών. Τα πυρά εκπληκτικά, η οργάνωση και η εμφάνιση άψογη, Μπράβο.

Δείτε το εντυπωσιακό video της Ασκήσεως «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014″

Βετεράνος

Δείτε παρακάτω εκτενές φωτογραφικό υλικό από την εντυπωσιακή διεξαγωγή της ασκήσεως Παρμενίων 2014
Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top