0

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκηση σχεδιάζοντας επιχείρηση για επίθεση που θα εξαπολυθεί για την προστασία του φυλακίου Σουλεϊμάν Σαχ. Ο Αρχηγός της Τουρκικής Αεροπορίας, πτέραρχος Ακίν Οζτούρκ ο οποίος συμμετείχε στην άσκηση με το F-16, κατά τη ραδιοτηλεφωνική του επικοινωνία με το διοικητή του φυλακίου, είπε:

«Όταν χρειαστεί, θα είμαστε αμέσως διπλά σας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Πολεμικής Αεροπορίας, σημειώθηκε ότι ο πτέραρχος Ακίν Οζτούρκ πραγματοποιώντας πτήσεις νύχτα και μέρα στις 21 Οκτωβρίου, έκανε επιθεωρήσεις σε όλο το μήκος του μετώπου! Οι πτήσεις διήρκεσαν περίπου δύο ώρες και έγιναν σε μια απόσταση περίπου 800 χιλιομέτρων.

Το αεροσκάφος του πτέραρχου Οζτούρκ το οποίο απογειώθηκε από την βάση Akıncılar στην Άγκυρα προσγειώθηκε στην βάση του Diyarbakır.


Ο Αρχηγός της Τούρκικης Πολεμικής Αεροπορίας επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Αναπληρωτή Διοικητή Πολεμικών Δυνάμεων και Διοικητή του Νατοϊκού Κέντρου Συνδυασμένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων, υποπτέραρχο Χουσέιν Μτεμιραρσλάν. (φώτο)

Βετεράνος

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top