0

Με το καλημέρα ξεκίνησαν οι Τακτικές βολές στο Πεδίο Βολής της Κρήτης με τους Τούρκους να μένουν προς παρόν αλάργα για το φόβο του Αλλάχ! Οι Τακτικές βολές των MLRS που θα ξεκίνησαν σήμερα στο ΠΒΚ περιλαμβάνουν βολές με εκπαιδευτικά βλήματα ενώ θα συνεχιστούν και αύριο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βλήματα πρώτης γραμμής!

Την Παρασκευή θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι με καταιγίδα βολών από τους πολλαπλούς εκτοξευτές και τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι! Η Καταιγίδα των βολών στο Κρητικό Πέλαγος θα έχει στόχο αποβατικό του Πολεμικού Ναυτικού παροπλισμένο! Το μήνυμα που θα στείλουν οι Πυροβολητές και οι Φονιάδες των Απάτσι προς άπαντες του ενδιαφερόμενους θα είναι απλό …Δείτε τι ακριβώς θα πάθετε αν κάτι αποτολμήσετε! Τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι θα ρίξουν αντιαρματικά και "αντιαβακικά κατευθυνόμενα βλήματα" και βρίσκονται ήδη στο Πεδίο Βολής της Κρήτης!


Την βολή θα παρακολουθήσει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος (πυροβολητής κάποτε) και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς! Οι Τούρκοι που έψαχναν τις προηγούμενες ημέρες το αρματωγό που μετέφερε τους Πολλαπλούς εκτοξευτές είναι στο Αιγαίο με τα γνωστά CN-235 αλλά από Αλάργα γιατί ο διάβολος έχει πολλά και στραβά ποδάρια!

H ενημέρωση των εκτελέσεων των βολών θα είναι σε καθημερινή βάση.


Βετεράνος

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top