0

Ο φίλος μας ο Βετεράνος αναρωτιέται για ποιο λόγο η τουρκική κορβέτα F-512 έφτασε ως τον Καφηρέα. Να ήταν ο φόβος από τις δηλώσεις περί ξίφους του Δένδια άραγε ή οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι σκυλί που φωνάζει δεν δαγκώνει και θέλουν να θυμίσουν στον νέο ΥΕΘΑ ποιος κάνει κουμάντο στο Αιγαίο..

Μάλλον δεν τρόμαξαν οι Τούρκοι από τις νυχτερινές δηλώσεις του νέου ΥΕΘΑ που ανέλαβε χθες τη νύχτα τα καθήκοντά του και έστειλαν την Κορβέτα TCG Büyükada να μας κάνει επίδειξη Σημαίας και φυσικά όχι να δηλώσει υποταγή.. Έφτασε μέχρι την Τζιά, βέβαια η είδηση είναι ότι δεν έφτασε ακόμη μέχρι τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας..

Τι δείχνει αυτό; ότι όσο δεν αντιδρούμε η Τουρκία αποθρασύνεται.. Μην ξεχνάμε ότι την Ελληνική μηχανότρατα που ψάρευε στο όριο οι Τούρκοι την εμβόλισαν, αν στέλναμε κανονιοφόρο στα στενά δεν θα την βούλιαζαν; Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Τούρκικη Κορβέτα είναι από τα πιο σύγχρονα πλοία του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού και αυτό κρατήστε το!

Η Στρατιωτική Δύναμη υπάρχει η πολιτική βούληση υπάρχει;..Ιδού η Απορία!


Όπως λέει και ο Βετεράνος η στρατιωτική ισχύς υπάρχει, μήπως ελληνική διπλωματία είναι καιρός να εκμεταλλευθεί και την διαμορφωθείσα αρνητική κατάσταση διεθνώς εις βάρος της Τουρκίας και με τη βοήθεια και των Ενόπλων Δυνάμεων σφίξει τα γκέμια του αλαλάζοντος Ερντογάν πριν αυτός πιστέψει ότι είμαστε στο καναβάτσο και κινηθεί πραγματικά στρατιωτικά εναντίον της χώρας μας;

με πληροφορίες από Βετεράνο..

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top