0

Το Ελληνικό κράτος αυτό το αδιάφορο γραφειοκρατικό γαϊδούρι που εκτρέφουμε με την ανοχή μας φρόντισε να μας δείξει για άλλη μια φορά την αναλγησία του, σε μια οικογένεια που μόλις πριν λίγους μήνες έχασε το 19 χρονο παιδί της πάνω στο καθήκον!! Με τις παρακάτω ενέργειες κρατικός μηχανισμός και ΔΕΗ απέδειξαν ακόμα για μια φορά ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο.

Μιλάμε για την οικογένεια του 19χρονου πεζοναύτη που πολύ πρόσφατα δυστυχώς έχασε το βλαστάρι της όταν βλήμα έσκασε μέσα στον σωλήνα του όλμου σκοτώνοντας το παιδί τους και άλλους δυο συναδέλφους του. Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora και του patrastimes η μεν ΔΕΗ έκοψε την έκπτωση πολυτέκνου στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρικόπουλου καθώς πλέον μετά το θάνατο του νεαρού η οικογένεια έπαψε πλέον να είναι πολύτεκνη ενώ η εθνική ξεφτίλα μας συνεχίστηκε καθώς το κράτος θεώρησε πρέπον αφού κοστολόγησε την ζωή του νεαρού με 13000 ευρώ...(σύμφωνα με δήλωση της αδελφής του νεκρού πεζοναύτη) να φορολογήσει το παραπάνω ποσό για 3000 ευρώ. Άραγε ποια όρθια γομάρια (και λέμε όρθια γιατί τα τετράποδα έχουν φιλότιμο..) πήραν τις αποφάσεις αυτές και πώς διάολο κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Παρακάτω η επιστολή της αδελφής του νεαρού Φώτη Ανδρικόπουλου.

«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.

Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα,και δεν είμαστε τέσσερα. Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.

ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα..ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!..Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…»

Άμυνα Πολιτική.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top