0

Ένα βίντεο διάρκειας μόλις λίγων δευτερολέπτων ήρθε στην επιφάνεια από τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Κόλινς, και έβαλε φωτιά στο ίντερνετ...

Ένα απόρρητο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται (;) πολεμικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών να εμπλέκονται με "άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο", προκαλεί περισσότερα ερωτήματα παρά λύνει ένα μυστήριο που διαρεκί από τις 13 Μαρτίου του 1997.

Πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής πτήσης πάνω από περιοχή στο Φίνιξ της Αριζόνα βρέθηκαν αντιμέτωπα με ένα "Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο", και φαίνεται πως ακολουθεί εμπλοκή.Το συγκεκριμένο περιστατικό έμεινε γνωστό ως "Τα φώτα του Φίνιξ", και θεωρείται μία από τις πιο πολυσυζητημένες επαφές με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα παγκοσμίως.

Ο τότε κυβερνήτης της Αριζόνα είχε δηλώσει μάλιστα μεταξύ άλλων: "Ως πιλότος γνωρίζω ακριβώς οτιδήποτε πετάει και ξέρω τα πάντα για αυτά. Με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν μοιάζει με κανένα άλλο αντικείμενο που έχω δει μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα δεν είναι φωτοβολίδες. Αυτές δεν πετούν σε σχηματισμό".


Δείτε το επίμαχο βίντεο, και τα σχόλια δικά σας...


onalert

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top