0

Γάλλοι και Ιταλοί έκαναν ότι κανένας δικός μας "αντιμνημονιακός" δεν έκανε, βάζοντας στη θέση της την Φράου Μέρκελ που επιχείρησε να επέμβει στα εσωτερικά των χωρών τους..

Γάλλοι και Ιταλοί δεν άφησαν αναπάντητη την πρόκληση της Μέρκελ να εμπλακεί άμεσα στα εσωτερικά τους. Ο πρώην υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς για την Προεδρία, Ζαν Λυκ Μελανσόν, με ένα ιδιαίτερα σκληρό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter απάντησε στην Μέρκελ και στα όσα είπε στην συνέντευξή της στη Die Welt:

«Βουλώστε το κυρία Μέρκελ! Η Γαλλία είναι ελεύθερη. Ασχοληθείτε με τους δικούς σας φτωχούς και τα δικά σας ερείπια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαν Λυκ Μελανσον, στο μήνυμά του προς την Γερμανίδα καγκελάριο στο Twitter.

Και ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν και ο Ιταλός υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Σάντρο Γκότζι,αντέδρααν μετά από συνέντευξη της Μέρκελ στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt», στην οποία χαρακτήρισε ως «ανεπαρκείς» τις μεταρρυθμίσεις που έχουν κάνει οι δύο μεγάλες αυτές χώρες.


http://www.onalert.gr/

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top