0

Εμπλοκή ξανά στο Αιγαίο:Τρώγονται οι Τούρκοι και θα τους πάρει ο διάολος Χριστουγεννιάτικα.. Ξύνονται οι Τούρκοι και θα τους πάρει ο διάβολος και θα τους σηκώσει... Χρονιάρες Μέρες! Το ψάχνουν οι Τούρκοι και οι πολιτικοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ..δυστυχώς δεν ακούσαμε τίποτε για το περίφημο Μνημόνιο που υπέγραψαν οι Παπούλιας -Γιλμάζ πριν μερικά χρόνια όταν ο νυν Πρόεδρος της δημοκρατίας υπέγραφαν το περίφημο μορατόριουμ να μην προκαλούμε στις Μεγάλες Θρησκευτικές Εορτές αλλά ποτέ δεν το τήρησε η Τουρκία παρά μόνο η Ελλάδα.

Ένας σχηματισμός αποτελούμενος απο έξ (6) Τούρκικα μαχητικά προχώρησαν σε Παραβίαση του Εθνικού Εναερίου Χώρου βόρεια της Ν.Λέσβου πράγμα που είχε συμβεί και πριν από μερικές ημέρες … Επιτόπου έφτασαν σε χρόνο ρεκόρ τα Ελληνικά Μαχητικά F-16 που απογειώθηκαν από το Πολεμικό αεροδρόμιο της Λήμνου και έβαλαν στο στόχαστρο στα δύο Τούρκικα μαχητικά F-16 που ήταν οπλισμένα ενώ τα υπόλοιπα αποχώρησαν από την περιοχή με το που έφτασαν τα Ελληνικά!

Οι Τούρκοι αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές των ελληνικών και σημειώθηκε η πρώτη εμπλοκή με τους Έλληνες να παίρνουν την ουρά των Τούρκων!

Πετώντας χαμηλά προς τον Τούρκικο εναέριο Χώρο οι Τούρκοι Χειριστές έσπασαν το lock και επιστρέφοντας στο Ελληνικό στην περιοχή των Αντίψαρων ενεπλάκησαν με τα Ελληνικά μαχητικά σε σκληρή κλειστή αερομαχία!

Τέλος οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την Περιοχή αφού στα radar είδαν να καταφτάνουν οι Ελληνικές ενισχύσεις απο άλλο νησί του Αρχιπελάγους!

Όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι το ψάχνουν και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Στο κόκκινο οι Πιλότοι μας που τα έχουν πάρει με τους Τούρκους Χρονιάρες Μέρες και ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια! Ανύπαρκτο μέχρι στιγμής τουλάχιστον το Ελληνικό ΥΠΕΞ ! Ενώ σίγουρα θα έχουμε τα παράπονα των Τούρκων για τον εγκλωβισμό των Τούρκικων Οπλισμένων μαχητικών που παραβίασαν το Ελληνικό FIR!

Για την Ιστορία καταγράψαμε

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟΒετεράνος

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top