0

Στα Παραλειπόμενα της επίσκεψης του ΥΦΕΘΑ Λαμπρόπουλου στο Φαρμακονήσι όπου τον συνόδευε ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς καταγράφτηκε το περιστατικό που άφησε άφωνο τον Υφυπουργό της Εθνικής Άμυνας αν και όπως αποδείχθηκε στο Τρίγωνο του Διαβόλου αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση!

Όταν τμήμα του Φυλακίου παρατάχθηκε να αποδώσει τις τιμές ο ΥΦΕΘΑ πάντα ευγενικός ο Καλαματιανός, κατέβηκε και χαιρέτισε ένα προς ένα τους Άνδρες του Φυλακίου… βρέθηκε απέναντι σε τρεις από τους Φύλακες του Φυλακίου στο Φαρμανονήσι (όπου τα Τουρκικά μαχητικά το ξυρίζουν καθημερινά) να είναι γυναίκες μαχήτριες!

Εντυπωσιασμένος ο Υπουργός από το παράστημα και τις απαντήσεις των τριών Γυναικών έμεινε άφωνος όταν ενημερώθηκε από τον Στρατηγό ότι στα νησιά και την εσχατιά της Ελλάδος αυτός είναι ο Κανόνας!

Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για τον ΥΦΕΘΑ Λαμπρόπουλο που είναι από της παλιάς κοπής άνδρες, Ευγενικός αλλά και Βαρύμαγκας έμεινε κυριολεκτικά Άφωνος και έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια στις Οπλίτριες της Φρουράς στο Φαρμανοσήσι που σύμφωνα με πληροφορίες ρίχνουν και κάτι βολές …Φαρμακερές!


Μωρέ καλά λένε ότι φυσάει άλλος αέρας εδώ κάτω μονολογούσε ο Υπουργός κατά την επιστροφή του …Ενώ ο Α/ΓΕΣ και ο ΑΣΔΕΝάρχης δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους! Για την Ιστορία οι τρεις Μαχήτριες του Φυλακίου είναι Επαγγελματίες Οπλίτες Δεκανείς (ΠΖ) και τα ονόματά τους Δ.Αικατερίνη, Χ.Δέσποινα και Γκ.Σώσσανα που απέσπασαν τα εύσημα από τον Υπουργό και την Στρατιωτική Ηγεσία αλλά και ένα μεγάλο Μπράβο από όλους μας!


Βετεράνος

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top