0

Στον επίσημο εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού, την μνήμη της οποίας τιμά η Εκκλησία μας την 4η Δεκεμβρίου, παρέστη σήμερα το πρωί και ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, στο στρατόπεδο «Υποστράτηγος Παναγιώτης Ρόδιος», στην Παστίδα.

Παρουσία των τοπικών και στρατιωτικών αρχών, τελέσθηκε η δοξολογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. κ Κύριλλο. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των όπλων από αξιωματικούς της 95 ΑΔΤΕ και στη συνέχεια ξενάγηση στο χώρο του στρατοπέδου, από αξιωματικούς και στρατιώτες του Πυροβολικού.

Ο δήμαρχος μαζί με τις ευχές του συνεχάρη τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανάκη, το Διοικητή της μονάδας καθώς και τον στρατιωτικό ιερέα πατέρα Αθανάσιο, για την άρτια οργάνωση του εορτασμού της προστάτιδας του πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας και για το «άνοιγμα» των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία, που κατέκλυσε το στρατόπεδο, από τους μικρούς μαθητές και τους εθνοφύλακες μέχρι τους κατοίκους της Παστίδας και όλων των Κατοίκων του νησιού! Είναι γνωστό οτι ο Στρατηγός Στεφανής χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την τοπική κοινωνία και έχει δημιουργήσει πολλαπλούς δεσμούς με εφέδρους, εθνοφύλακες και εφέδρους Καταδρομείς του νησιού και έχει οργανώσει την Άμυνα του νησιού με άριστο τρόπο!

Ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής (φώτο) σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ με αφορμή την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού δήλωσε : “Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το πολύ ενθαρρυντικό για εμάς. Χαιρόμαστε που έχουμε δίπλα μας τους πολίτες της Ρόδου. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι, ότι είμαστε αισιόδοξοι και ότι είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε τα εθνικά εδάφη“.Βετεράνος

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top