0

Φρίκη έχει προκαλέσει το ακρωτηριασμένο πτώμα άτυχου άνδρα που βρέθηκε στον Λιμένα Πειραιώς. Και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρχές, ο τρόπος με τον οποίο έχει ακρωτηριαστεί το σώμα του θύματος παραπέμπει σε τελετουργική εκτέλεση φανατικών ισλαμιστών. Ο άτυχος 35 χρονος άνδρας ήταν τοξικομανής από την Κρήτη και είχε έρθει στο Πειραιά για υποθέσεις που είχε με τη δικαιοσύνη. Ο 35 χρονος είχε φτάσει στον Πειραιά χρησιμοποιώντας κάρτα απορίας.

Το θύμα βρέθηκε αποκεφαλισμένο με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα και τα δύο του πόδια. Το άψυχο σώμα του πρωτοείδε ένας ύπαρχος ο οποίος και κάλεσε το λιμενικό. Ύστερα από τις έρευνες του Λ.Σ στα νερά του λιμανιού εντοπίστηκαν τα ακρωτηριασμένα μέλη του 35χρονου.

Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα δείχνει ότι ο δολοφόνος του τον αιφνιδίασε μαχαιρώνοντας τον πρώτα στην καρωτίδα και τον αποκεφάλισε κινώντας το μαχαίρι αριστερόστροφα ενώ στη συνέχεια του έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα πόδια τρόπος που παραπέμπει σε τελετουργική εκτέλεση από φανατικούς ισλαμιστές. Οι έρευνες των αρχών - καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν σεσημασμένος για χρήση ναρκωτικών - στρέφονται σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.piraeuspress.gr στη μαφία που λυμαίνεται την διακίνηση των ναρκωτικών στη Αττική η οποία τα τελευταία χρόνια έχει περάσει στα χέρια Αφγανών και Πακιστανών.Άμυνα Πολιτική

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top